Wij zijn: Partners In Wallbuilding

Of u nu een handelaar, aannemer of architect bent, met H+H profiteert u van een professionele, betrouwbare partner die u in elke fase van het bouwproces kan ondersteunen.

H+H evolueert om te voldoen aan de veranderende behoeften van een steeds meer ontwikkelende industrie. We begrijpen dat het niet langer voldoende is om producten van hoge kwaliteit te leveren en hebben een onderscheidende partnerschapsbenadering ontwikkeld, die waarde toevoegt in elke fase van de supply-chain. Wij zijn van mening dat door vriendelijke, efficiënte en betrouwbare service, men spreekt van echte partnerschap.

Onze klanten erkennen de voordelen van deze manier van werken en nu is het tijd om onze branding aan te passen aan onze unieke merkbelofte: Partners in Wall Building.

Invulling geven aan klantbehoeften

H+H is actief in 10 landen in Europa. Ons team bestaat uit professionals op allerlei gebieden en deze kennis en vaardigheden willen we samenbrengen om onze klanten in elke regio te kunnen benaderen. Dus vroegen we onze klanten wat ze wilden. Het antwoord was simpel: verhoogde efficiëntie, verminderde complexiteit, echte betrouwbaarheid.

Wij zijn toonaangevende experts op het gebied van metselwerk: onze technische teams bieden bewezen expertise voor planning, ontwerp en projectbeheer. Wij zijn bereikbaar en toegankelijk voor onze klanten wanneer zij ons nodig hebben.

Consistente ondersteuning en waardevolle expertise

Wij zijn toonaangevende experts op het gebied van metselwerk: onze technische teams bieden bewezen expertise voor planning, ontwerp en projectbeheer. Wij zijn bereikbaar en toegankelijk voor onze klanten wanneer zij ons nodig hebben. Onze merkevolutie is een echte en duidelijke stap vooruit in al onze activiteiten. Een vernieuwde strategie, die illustreert hoe we samenwerken met alle belanghebbenden in elke fase van het bouwproces van een muur.

Partners in wall building

Bij H+H geloven we dat samenwerking duurzame waarde creëert. Door onze klant, hun lokale behoeften en branchetrends te begrijpen, kunnen we hen helpen om uitdagingen aan te gaan. Dit maakt ons de ideale partner en one-stop-shop voor elk bouwproject.

We weten dat het kiezen van de juiste partner voor binnen- en buitenwandconstructies essentieel is: het is een beslissing die de hele bouw kan beïnvloeden. En als echte professionals weten we ook precies hoe onze materialen het bouwproces kunnen optimaliseren.

Hoogwaardige producten gecombineerd met solide proceskennis

Met solide proceskennis en een compleet assortiment duurzame bouwmaterialen voor wanden, helpen we onze klanten te profiteren van de voordelen van betere workflows, tijdige projectafronding, verhoogde kostenefficiëntie en resultaten van hoge kwaliteit.

Onze stelling is: of u nu handelaar, aannemer of architect bent, met H+H profiteert u van een professionele, betrouwbare partner die u in elke fase van het bouwproces kan ondersteunen.

H+H, PARTNERS IN WALL BUILDING.

 

 

voordelen cellenbeton blokken

cellenbeton certificering

cellenbeton certificering