Partners In Wallbuilding

Probleemloos bouwen is het doel wat H+H zich heeft gesteld. Bouwprocessen worden steeds complexer, duurder en tijdrovender. Daarin willen wij ons onderscheiden door eenvoudige, snellere en goedkopere oplossingen aan te bieden waarbij we zoveel mogelijk uitgaan van combinaties van standaard producten. Zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Om de 'Partners In Wallbuilding' gedachte te realiseren leveren wij hoogwaardig cellenbeton, zijn wij een betrouwbare partner en bieden wij innovatieve oplossingen.

H+H – Hoogwaardige kwaliteit

H+H Benelux BV is onderdeel van een internationale organisatie die zich specifiek toelegt op het produceren van cellenbeton producten. Al onze producten voldoen aan de Europese Normen en aan de vaak veel strengere specifieke eisen van de lokale eindverbruikers.

H+H – Betrouwbare partner

H+H Benelux BV bouwt aan langdurige en stabiele relaties en heeft de term afspraak is afspraak hoog in het vaandel staan.

H+H – Innovatieve oplossingen

H+H Benelux BV biedt innovatieve producten, systemen en oplossingen en maakt daarmee het verschil. Ieder land heeft zijn eigen systeem van bouwen. H+H heeft echter vakkennis en ervaring in huis om op al deze verschillende bouwwijzen in te kunnen spelen. H+H bouwt oplossingen voor de toekomst.

 

 

voordelen cellenbeton blokken

cellenbeton certificering

cellenbeton certificering