2. september 2019

news

H+H opgenomen in het EPBD

Wij zijn verheugd om mede te delen dat onze inschrijving voor het EPBD register in België succesvol heeft plaatsgevonden. De Cellenbeton producten van H+H voldoen aan de eisen die worden gesteld in de EPBD kwalificatie.

De Europese richtlijn energieprestatie gebouwen, afgekort als EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) is de richtlijn van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie, betreffende de energieprestatie van gebouwen.De Europese richtlijn energieprestatie van gebouwen (EPBD) heeft tot doel het stimuleren van een verbeterde energieprestatie voor gebouwen in de Europese Unie. Hierbij moet rekening worden gehouden met de klimatologische en plaatselijke omstandigheden buiten het gebouw, de eisen voor het binnenklimaat en de kosteneffectiviteit.

Door het gebruik van de cellenbetonblokken van H+H draagt u dus bij aan een goede energieprestatie. Wij staan in het register vermeld onder 1.2 (opake bouwmaterialen) en 1.2.1.4 (geautoclaveerde cellenbeton) op nummer 223 en 224.


5. juni 2018

news

Benor certificaat voor H+H Cellenbeton

H+H is trots op haar BENOR certificaat! De BENOR-certificatie van het product geeft aan dat er op basis van een periodieke externe controle voldoende vertrouwen bestaat dat de certificaathouder in staat is om de overeenstemming van het product met de geldende voorschriften doorlopend te waarborgen.

Door de toekenning en de instandhouding van dit certificaat verleent PROBETON de certificaathouder het recht tot gebruik van het BENOR-merk.


28. februari 2018

H+H Bedrijfsaankondiging

H+H Bedrijfsaankondiging

H+H heeft de overname van de Duitse en Zwitserse calciumsilicaat-eenheid van HeidelbergCement afgerond. Voor meer informatie kunt u de officiele aankondiging hiervan als PDF downloaden en lezen.


2. juli 2016

news

Nieuwbouwproject "De Kaap" Hoogeveen

In Hoogeveen is gestart met de ontwikkeling van "De Kaap". Het project omvat de realisatie van een parkeergarage, diverse nieuwbouwappartementen en een nieuwbouwlocatie voor zorgcomplex "Jannes van der Sleedenhuis". Het project wordt ontwikkeld door WVG Ontwikkeling.

H+H Benelux levert in dit project Verdiepings Hoge Panelen. Met deze panelen worden de binnenwanden snel en efficiënt gebouwd zonder in te leveren op kwaliteit.

Planbeschrijving:

Parkeergarage met 380 parkeerplaatsen. Jannes van der Sleedenhuis: 45 zorgappartenten, 7 gemeenschappelijke woonkamers, algemene ruimte, semi-commerciële ruimte, 30 aanleunappartementen en een WKO-installatie Woonconcept: 56 appartementen.

Geleverd product: Verdiepings Hoge Panelen

Architect: AAS Architecten, Groningen

Aannemer: Trebbe Oost & Noord, Zwolle


23. februari 2016

Nieuw product - H+H Add Morteladditief

H+H-Add Morteladditief

H+H-Add is een watergedragen hulpstof voor mortels. Het verbetert de verwerkbaarheid en de hechting van de mortels.

Samenstelling:

H+H-Add is een watergedragen dispersie van copolymeerharsen.

Toepassingsgebied:

Als hulpstof voor verbeterde mechanische kenmerken (hechtng, cohesie), verwerkbaarheid en waterdichtheid van mortels.

Voorbereiding mengsel

Voor het aanmaken van de mortel: 1 volume H+H-Add voor 3 à 5 volumes water (afhankelijk van de gebruikte mortel en de te bekomen eigenschappen). Meng het geheel (droog mengsel en H+H-Add/water oplossing) gedurende minstens 3 minuten met een langzaam draaiende mixer tot een homogeen mengsel is verkregen. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd bij omgevingstemperatuur en een temperatuur van de mortel en stenen tussen de 5°C en 30°C.

Houdbaarheid:

De houdbaarheidstermijn in de originele verpakking, beschermd tegen vorst en hitte bedraagt 12 maanden. Schudden voor gebruik.