21. juillet 2022

H+H Benelux is verhuisd naar een nieuw adres

H+H Benelux is verhuisd! Per direct is ons kantoor gevestigd aan Nikkelstraat 4 6031 TR te Nederweert. 

12. octobre 2021

news

Brochure Ronde Blokken H+H

De ronde blokken van H+H beschikken over dezelfde kwaliteiten en eigenschappen als de gewone rechte blokken. De montage en afwerking van de ronde blokken is exact hetzelfde als de rechte blokken, snel en eenvoudig.

 

De belangrijkste eigenschappen zijn: brandwerendheid, vocht- en schimmelwerend en geluidsisolerend. De ronde blokken zijn in verschillende diktes en radiussen te verkrijgen zodat u verschillende vormgevingen kunt creëren.
 

Bekend bent u met het uitgebreide assortiment van H+H, waaronder de cellenbetonblokken, gehydrofobeerde kimblokken, verdiepingshoge panelen, lateien en thermoblokken. Naast de rechte blokken hebben we in ons assortiment ook ronde blokken die toegepast kunnen worden voor het bekleden van stalen kolommen en leidingkokers. Meer mogelijkheden waar de ronde blokken toegepast kunnen worden zijn; zoals het maken van een ombouw van een openhaard of douchewand, bad ombouw of eenvoudig het plaatsen van een ronde binnenwand, trappenhal enz.U kunt met creativiteit een mooie uitstraling geven aan uw woning of kantoor. U en/of uw architect hebben met de ronde blokken van H+H in combinatie met de gewone blokken veel mogelijkheden om iets moois te ontwerpen en decoratieve vormen te geven aan uw pand.


Ook in renovatieprojecten zijn de ronde blokken van H+H uitstekend toe te passen.

 

U kunt de online versie van de brochure van onze ronde blokken van H+H hier downloaden.


18. février 2020

Article dans Construire la Wallonie

H+H Le béton cellulaire occupe une place de choix sur le marché belge de la construction depuis 2008. Un article sur H+H a récemment été publié dans l'annuaire "Construire la Wallonie" et dans l'édition de "Construire la Wallonie, numéro 1-2020".

Lisez l'article en cliquant sur l'image ci-dessous.


29. mars 2020

Algemene voorwaarden geactualiseerd

Wij hebben onze algemene voorwaarden geactualiseerd. De geactualiseerde algemene voorwaarden is, de “Algemene voorwaarden H+H Benelux BV 2020”. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, verkopen, leveringen en/of overeenkomsten die wij vanaf 1 april 2020 aangaan. Indien u vragen heeft, dan staan wij graag voor u klaar om deze te beantwoorden.

U kunt de actuele voorwaarden hier downloaden.


8. décembre 2019

news

Heerlijk ontbijt voor de bezoekers van Bouwpunt Jorissen

Afgelopen week verzorgde H+H Benelux een heerlijk ontbijt bij de Bouwpunt vestiging Jorissen in Tongeren (België). Dat is nog eens een fijn begin van de dag voor alle bezoekers.

H+H en Bouwpunt is reeds enkele jaren partner waarbij H+H de cellenbeton producten levert aan verschillende vestgingen van Bouwpunt in Belgie.

In dit geval werd er met de vestiging in Tongeren (Bouwpunt Jorissen) een speciale actie bedacht om op deze manier de bouwvakkers te bedanken voor het afgelopen jaar.

Smakelijk! Of, zoals ze in Tongeren zeggen "Gaffele!".


1. septembre 2019

news

H+H opgenomen in het EPBD

Wij zijn verheugd om mede te delen dat onze inschrijving voor het EPBD register in België succesvol heeft plaatsgevonden. De Cellenbeton producten van H+H voldoen aan de eisen die worden gesteld in de EPBD kwalificatie.

De Europese richtlijn energieprestatie gebouwen, afgekort als EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) is de richtlijn van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie, betreffende de energieprestatie van gebouwen.De Europese richtlijn energieprestatie van gebouwen (EPBD) heeft tot doel het stimuleren van een verbeterde energieprestatie voor gebouwen in de Europese Unie. Hierbij moet rekening worden gehouden met de klimatologische en plaatselijke omstandigheden buiten het gebouw, de eisen voor het binnenklimaat en de kosteneffectiviteit.

Door het gebruik van de cellenbetonblokken van H+H draagt u dus bij aan een goede energieprestatie. Wij staan in het register vermeld onder 1.2 (opake bouwmaterialen) en 1.2.1.4 (geautoclaveerde cellenbeton) op nummer 223 en 224.


4. juin 2018

news

Benor certificaat voor H+H Cellenbeton

H+H is trots op haar BENOR certificaat! De BENOR-certificatie van het product geeft aan dat er op basis van een periodieke externe controle voldoende vertrouwen bestaat dat de certificaathouder in staat is om de overeenstemming van het product met de geldende voorschriften doorlopend te waarborgen.

Door de toekenning en de instandhouding van dit certificaat verleent PROBETON de certificaathouder het recht tot gebruik van het BENOR-merk.


27. février 2018

H+H Bedrijfsaankondiging

H+H Bedrijfsaankondiging

H+H heeft de overname van de Duitse en Zwitserse calciumsilicaat-eenheid van HeidelbergCement afgerond. Voor meer informatie kunt u de officiele aankondiging hiervan als PDF downloaden en lezen.


1. juillet 2016

news

Nieuwbouwproject "De Kaap" Hoogeveen

In Hoogeveen is gestart met de ontwikkeling van "De Kaap". Het project omvat de realisatie van een parkeergarage, diverse nieuwbouwappartementen en een nieuwbouwlocatie voor zorgcomplex "Jannes van der Sleedenhuis". Het project wordt ontwikkeld door WVG Ontwikkeling.

H+H Benelux levert in dit project Verdiepings Hoge Panelen. Met deze panelen worden de binnenwanden snel en efficiënt gebouwd zonder in te leveren op kwaliteit.

Planbeschrijving:

Parkeergarage met 380 parkeerplaatsen. Jannes van der Sleedenhuis: 45 zorgappartenten, 7 gemeenschappelijke woonkamers, algemene ruimte, semi-commerciële ruimte, 30 aanleunappartementen en een WKO-installatie Woonconcept: 56 appartementen.

Geleverd product: Verdiepings Hoge Panelen

Architect: AAS Architecten, Groningen

Aannemer: Trebbe Oost & Noord, Zwolle


22. février 2016

Nieuw product - H+H Add Morteladditief

H+H-Add Morteladditief

H+H-Add is een watergedragen hulpstof voor mortels. Het verbetert de verwerkbaarheid en de hechting van de mortels.

Samenstelling:

H+H-Add is een watergedragen dispersie van copolymeerharsen.

Toepassingsgebied:

Als hulpstof voor verbeterde mechanische kenmerken (hechtng, cohesie), verwerkbaarheid en waterdichtheid van mortels.

Voorbereiding mengsel

Voor het aanmaken van de mortel: 1 volume H+H-Add voor 3 à 5 volumes water (afhankelijk van de gebruikte mortel en de te bekomen eigenschappen). Meng het geheel (droog mengsel en H+H-Add/water oplossing) gedurende minstens 3 minuten met een langzaam draaiende mixer tot een homogeen mengsel is verkregen. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd bij omgevingstemperatuur en een temperatuur van de mortel en stenen tussen de 5°C en 30°C.

Houdbaarheid:

De houdbaarheidstermijn in de originele verpakking, beschermd tegen vorst en hitte bedraagt 12 maanden. Schudden voor gebruik.