12. octobre 2021

news

Brochure Ronde Blokken H+H

De ronde blokken van H+H beschikken over dezelfde kwaliteiten en eigenschappen als de gewone rechte blokken. De montage en afwerking van de ronde blokken is exact hetzelfde als de rechte blokken, snel en eenvoudig.

 

De belangrijkste eigenschappen zijn: brandwerendheid, vocht- en schimmelwerend en geluidsisolerend. De ronde blokken zijn in verschillende diktes en radiussen te verkrijgen zodat u verschillende vormgevingen kunt creëren.
 

Bekend bent u met het uitgebreide assortiment van H+H, waaronder de cellenbetonblokken, gehydrofobeerde kimblokken, verdiepingshoge panelen, lateien en thermoblokken. Naast de rechte blokken hebben we in ons assortiment ook ronde blokken die toegepast kunnen worden voor het bekleden van stalen kolommen en leidingkokers. Meer mogelijkheden waar de ronde blokken toegepast kunnen worden zijn; zoals het maken van een ombouw van een openhaard of douchewand, bad ombouw of eenvoudig het plaatsen van een ronde binnenwand, trappenhal enz.U kunt met creativiteit een mooie uitstraling geven aan uw woning of kantoor. U en/of uw architect hebben met de ronde blokken van H+H in combinatie met de gewone blokken veel mogelijkheden om iets moois te ontwerpen en decoratieve vormen te geven aan uw pand.


Ook in renovatieprojecten zijn de ronde blokken van H+H uitstekend toe te passen.

 

U kunt de online versie van de brochure van onze ronde blokken van H+H hier downloaden.