1. september 2019

news

H+H opgenomen in het EPBD

Wij zijn verheugd om mede te delen dat onze inschrijving voor het EPBD register in Belgiƫ succesvol heeft plaatsgevonden. De Cellenbeton producten van H+H voldoen aan de eisen die worden gesteld in de EPBD kwalificatie.

De Europese richtlijn energieprestatie gebouwen, afgekort als EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) is de richtlijn van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie, betreffende de energieprestatie van gebouwen.De Europese richtlijn energieprestatie van gebouwen (EPBD) heeft tot doel het stimuleren van een verbeterde energieprestatie voor gebouwen in de Europese Unie. Hierbij moet rekening worden gehouden met de klimatologische en plaatselijke omstandigheden buiten het gebouw, de eisen voor het binnenklimaat en de kosteneffectiviteit.

Door het gebruik van de cellenbetonblokken van H+H draagt u dus bij aan een goede energieprestatie. Wij staan in het register vermeld onder 1.2 (opake bouwmaterialen) en 1.2.1.4 (geautoclaveerde cellenbeton) op nummer 223 en 224.